Vi vil hjelpe deg å lykkes

 

Accountpartner leverer regnskapsrapportering på en fremtidsrettet, automatisert, enkel og rimelig måte.

Accountpartner bidrar til å gi våre kunder lønnsom økonomisk styring.


Når du skal starte opp nytt firma, eller utvikle dette videre, er riktig kompetanse viktig. Vi er stolte over at vi brenner for faget vårt og vi ønsker at du skal føle deg godt ivaretatt som kunde hos oss.

Vi er fremoverlente og nysgjerrige, og engasjerer oss i å finne løsninger på deres utfordringer. Ved å overlate regnskapet til Accountpartner, vil vi sørge for at du får regnskapet ditt tilgjengelig og papirløst fra hvor som helst via pc, nettbrett og smarttelefon.

I vårt arbeid benytter vi Tripletex og PowerOffice Go som begge er komplette nettbaserte økonomisystemer. Dette gir kundene våre enkel tilgang til regnskapet slik at de er løpende oppdatert. Vi tar utgangspunkt i kundens behov og bistår og tilrettelegger slik at regnskapsprosessene blir mest mulig automatisert. Slik skaper vi ett produkt som folk vil ha og anbefaler videre. 

Vi har lang erfaring med bistand ved overgang fra ett regnskapssystem til ett annet, og vil sørge for opplæring av dine medarbeidere i denne prosessen.  Vi tilbyr dyktige fagfolk for utarbeidelse av hensiktsmessige rutiner og arbeidsfordeling der hvor kunden ønsker å gjøre deler av jobben selv. Vi avstemmer, kvalitetssikrer regnskapet og utarbeider nødvendig rapportering til deg som kunde og pliktig rapportering til offentlige myndigheter. Vi gjør oss kjent med virksomheten din, bistår deg ved faglige problemstillinger, utarbeider økonomiske kalkyler og er en interessert diskusjonspartner i krevende situasjoner.

Våre rådgivere har kompetansen som behøves dersom du trenger en midlertidig ansatt i en periode med stort arbeidspress, sykdom, permisjoner, prosjekter osv. Da hjelper vi med vikartjenester innenfor regnskap, innleie av regnskapssjef etter behov. Å tilby den beste løsningen for din bedrift er svært viktig for oss. 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg, våre medarbeidere har lang erfaring innenfor regnskapsføring og metodikk, legg igjen epost-adressen din, så knytter vi kontakt!